Szépség, ami túléli az időt - Arcápolás luxus szinten.

Kérdése van?

phone +36 20 261 5593

ARCKEZELÉS, ARCÁPOLÁS

Relax kezelés
(letisztítás, peeling, tonik, masszázs, maszk, befejezőkrém) 60 perc

15.000 Ft

Normalizáló tisztító kezelés
(letisztítás, peeling, pórus tisztítás, vio, tonik, ultrahang, ampulla, masszázs, maszk, befejezőkrém) 90 perc

18.000 Ft

Normalizáló kezelés az arc-nyak és dekoltázs területére,
mely nem csak tisztább bőrt eredményez, de segít megelőzni a ráncok kialakulását és megőrizni a bőr feszességét. Ajánlott 25 éves kortól.Problémás bőr kezelés (letisztítás, peeling, gőz, tisztítás, vio, tonik, ultrahang, ampulla, maszk, befejezőkrém) 90 perc. A kezelés eredményeképpen a pórusok kitisztulnak, javul a bőrlégzés, gyulladási folyamatok csökkennek, tapintása puhává válik és az arc újra hidratált lesz.

17.000 Ft

Hidratáló kezelés
(letisztítás, peeling, tonik, ultrahang, ampulla, szemkörnyékápolás, masszázs, maszk, befejező krém) 90-120 perc. A hidratáló kezelésnek köszönhetően az arcbőr azonnal frissé, hidratáltabbá és ragyogóvá válik. Véd a környezeti ártalmak, és az oxidatív stressz ellen, segíti megelőzni a ráncok kialakulását.

21.000 Ft

Anti – aging kezelés
(letisztítás, peeling, tonik, ultrahang, ampulla, szérum, szemkörnyékápolás, masszázs, maszk, befejezőkrém) 90-120 perc. Anti-aging kezelés során a bőr feltöltődik, a ráncok kisimulnak, a bőr vízhiánya megszűnik, újra élettel telivé válik.

23.000 Ft

Rozaceás bőr kezelés
(letisztítás, enzym peeling, tonik, ultrahang, ampulla, szérum, szemkörnyékápolás, maszk, befejezőkrém) 120 perc

23.000 Ft

Szenzitív érzékeny bőr kezelés
(letisztítás, enzym peeling, tonik, ultrahang, ampulla, szérum, szemkörnyékápolás, könnyed masszázs, maszk, befejezőkrém). Szenzitív arc kezelés az érzékeny és irritált, gyulladt bőrökre

23.000 Ft

Ocean Treasure kezelés
(letisztítás, peeling, tonik, hyaluron ampulla, masszázs, frissítő sorbet maszk, befejezőkrém) 90 perc. Az Ocean Treasure kozmetikumok alga-kivonatokkal, rövid láncú hialuronsavval, homoktövis kivonattal és polimarinokkal teszi hidratálttá, feszessé, üdévé az arcbőrt.

23.000Ft

Caviár Luxury kezelés 40+
(letisztítás, peeling, tonik, caviár elixír, szemkörnyékápolás, masszázs, maszk, befejezőkrém) 90 perc. Kaviáros kezelés le lassítja a bőr öregedési folyamatait, megnő a bőr víz felvevő képessége, javul a bőr kollagén tartalma ezáltal rugalmasabb, frissebb kinézetet kölcsönöz a fáradt arcbőrnek.

25.000Ft

Marine Collagene kezelés 30+
(letisztítás, peeling, tonik, szérum, szemkörnyékápolás, masszázs, maszk, befejezőkrém). Arcemelő tengeri kollagén kezelés, ami azonnali lifting hatást eredményez.

25.000Ft

Szemkörnyék kezelés
(letisztítás, peeling, vákuum, szérumok bemasszírozása, kollagénes szemtapasz, szemkörnyékápoló) 60 perc

10.000 Ft +
(Kezelés építve 7.000 Ft)

Kezeléshez tisztítás

3.000 Ft